Anbefalinger

Her er udtalelser fra tidligere kursister, der har deltaget på nogle af de iværksætterkurser, Infolink Kurser tilbyder via Iværksætteruddannelsen.dk

Rikke Hedehus
Iværksætteruddannelsens Trin 1+2, 2012


Rikke HedehusIværksætteruddannelsen er ikke blot et kursus i at drive egen virksomhed. Den er i høj grad også en personlig udvikling.
Jeg ser mig selv i øjnene på en helt anden måde. Udover kendskab til alle de grundlæggende ting, der skal til for at starte eget firma, er der også en række personlige, økonomiske og faglige overvejelser: ”Kan jeg leve af det? Er min forretningside god nok? Er jeg dygtig nok? Kan jeg klare mig uden kolleger, og vil jeg det nok til at løbe de risici, som følger med?”
Infolink Kurser har lært mig, hvordan man bliver klædt godt på, så man er bedst rustet til at møde de risici, man selvfølgelig møder, når man er selvstændig.

 

Morten Underbjerg
Iværksætteruddannelsens Trin 1+2, 2012


Morten UnderbergDet kreative er på plads, men da jeg ville etablere egen virksomhed, vidste jeg, at der var ting, der haltede. Derfor tog jeg på Iværksætteruddannelsen, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg fik et godt indblik i de ting, der skal til, og viden om, hvor jeg skal gå hen, når jeg eksempelvis skal vide noget om toldregler, siger Morten Underbjerg, der anbefaler alle, der vil være selvstændige at slå et sving omkring Iværksætteruddannelsen. Uanset om du vil være selvstændig bager eller tøjdesigner, er basistingene nemlig helt de samme.


Det bedste ved Trin 1+2 er kursuslederens begejstring for kursisterne og deres ønsker og drømme. Desuden er det en fin måde at få et indblik i de ting, der skal til for at drive selvstændig virksomhed, siger Morten Underbjerg, indehaver af designfirmaet af samme navn.

Per Topp
Iværksætteruddannelsens Trin 1, 2010


Per ToppIværksætteruddannelsen er guld værd, fordi deltagerne får praktisk information, og som sidegevinst får de udbygget deres netværk.Derudover var stemningen på holdet entusiastisk og engageret - nærmest som forelskelse og begejstring. Det smitter og skaber grobund for drømme og muligheder. Vi lærer af hinandens erfaringer, siger Per Topp, der fortsat sparrer og i dag udvikler projekter med en deltager fra holdet. 

 

 

Louise Grønhøj, Basicclean.dk
Iværksætteruddannelsens Trin 1, 2009


Louise GrønhøjInfolink Kurser har gjort min forretning meget bedre. På Iværksætteruddannelsen har jeg fået en brugbar viden, der batter, og værktøjer, så jeg kan vækste, siger Louise Grønhøj, indehaver af rengøringsmiddelfirmaet Basicclean.dk. Jeg lærte, hvordan jeg skulle gebærde mig som selvstændig. Uden uddannelsen var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag. Jeg har fået en forretningsplan, der virker. - I tilgift nød jeg godt af al den gode energi, der kom fra de andre iværksættere. Efter hver kursusaften kom jeg hjem med flere A4-sider fulde af notater og guldkorn, som har været med til at udvikle mig. Som sidegevinst fik jeg udbygget mit netværk, siger Louise Grønhøj. Basicclean.dk blev etableret i 2009 og beskæftiger i dag fire personer på henholdsvis hel- og deltid.

 

 

 

Ultimate Web A/S