Profil

Direktør Jette Rasmussen

Infolink Kursers direktør, Jette Rasmussen, er cand. jur. og har gennemført HD i Organisation. Hun grundlagde virksomheden tilbage i 1989 og har siden lagt både hjerte og sjæl i at udvikle kurser og uddannelser, der virker i praksis.

Jette Rasmussen er en ildsjæl, der brænder for at hjælpe iværksættere og ejerledere godt på vej. Hun lægger vægt på at yde kompetent sparring med det hele menneske i fokus.

Jette Rasmussens vision er at være med til at fremme erhvervslivet i Nordjylland. Det gør hun med fokus på det enkelte menneske, den enkelte virksomhed, den enkelte idé.

I Jette Rasmussen får man en sparringspartner med den helt rette kombination af hjerte og forstand. Som ejerleder kan du bruge Jette Rasmussens sparring og rådgivning til at komme godt i gang og styre din virksomhed – med fokus på både dig selv og din virksomhed.

Jette Rasmussen arbejder som mentor og sparringspartner for virksomhedsejere og ejerledere, der vil ud over stepperne og sætte handling bag ordene. Jette Rasmussen og hele hendes team er fagligt velfunderet og tavshedspligt er en selvfølge.

 
Ultimate Web A/S