Jette Rasmussen

Fra jeg startede virksomhed i 1989, har hundredvis af mennesker betroet mig deres drømme. Den verden, de har beskrevet igennem deres visioner, er en verden, som jeg ønsker at leve i. Derfor er det mit mål og et brændende ønske at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme.

Jette Rasmussen

Jeg betragter mig selv som en ildsjæl. Når der er noget, jeg brænder for, går jeg 100% ind for det. I mit professionelle virke vil jeg gerne være med til at præge den generelle erhvervsfremme i Nordjylland - ja, gerne i hele Danmark, men man skal jo starte et sted. Jeg vil gerne starte med det enkelte menneske - den enkelte virksomhed - den enkelte idé. I min verden er ingen drøm for stor, og det vil jeg hjælpe iværksætteren med at rumme.

Min overordnede vision er at være med til at skabe en bedre verden ved at få folk til at lykkes med deres forretninger og deres liv. I Infolink Kurser har vi hjertet i centrum, er fagligt velfunderede og har etikken i orden. Vi laver uddannelse og kurser, der virker i praksis.

Jeg arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for iværksættere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene.

 

Ultimate Web A/S